Turbo cursus B-diploma in zomervakantie Zwembad de Fakkel

08 juni 2022

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water.

Voor veel mensen is het lastig om meerdere malen per week, vaak totaal een uurtje, naar zwemles te gaan. Ook is het vaak moeilijk de zwemlessen te combineren met werk en/of zorg. Om het wat makkelijker te maken organiseert Zwembad de Fakkel in de zomervakantie een Turbo cursus B-Diploma.

Doelstelling van deze Turbocursus is om in één vakantieweek je B- diploma te gaan halen. De kosten voor deze cursus bedragen € 250,–. Dit bedrag is inclusief diplomakosten en diplomagarantie. Wanneer het kind niet in aanmerking komt voor het diplomazwemmen mag het op onze kosten verder zwemmen tijdens de reguliere lessen.

Dagen en tijden

Turbo B-cursus (2e week zomervakantie)

Van zaterdag 16 juli t/m zaterdag 23 juli (uitgezonderd zondag 17 juli en woensdag 20 juli)

Lestijden op zaterdag zijn 09:00 – 11:00 uur

Lestijden doordeweeks zijn van 09:45 – 11:45 uur

Turbo B-Cursus (5e week zomervakantie)

Van zaterdag 6 augustus t/m zaterdag 13 augustus (uitgezonderd zondag 7 augustus en woensdag 10 augustus.

Lestijden op zaterdag zijn 09:00 – 11:00 uur

Lestijden doordeweeks zijn van 09:45 – 11:45 uur

De Turbocursussen starten bij voldoende aanmeldingen. Bij veel interesse zal er een extra ruimte gecreëerd worden.

De leerlingen krijgen steeds les van dezelfde lesgever (uitgezonderd ziekte en/of onverwachts verlof). De cursus zal plaatsvinden in een rustige omgeving zodat de kinderen zich volledig kunnen concentreren. Ouders zijn niet in het bad aanwezig. Doordat de leerlingen 2 uur per lesdag aan het zwemmen zijn is er tijdens de les veel tijd om hen de vaardigheden onder de knie te laten krijgen. Ook wordt er gelest in kleine groepjes van maximaal 9 kinderen.

Om mee te doen met de cursus dienen de kinderen wel de minimale leeftijd van 5 jaar te hebben. Wij zullen wel gaan controleren of de kinderen geschikt zijn voor deze lessen. Indien nodig worden de kinderen van tevoren getest worden om te kijken of zij geschikt zijn voor deze lessen.

Inschrijven

Inschrijven en/of inlichtingen inwinnen is mogelijk aan de receptie van zwembad de Fakkel. Ook kan dit telefonisch via nummer 0180 – 491122.

E-mailen kan ook. Kassa@de-fakkel.nl. Dit ter attentie van naam, lesdag, lestijd, niveau en telefoonnummer