Aqua Family

Wat is er leuker dan op zondagmorgen zwemmen met de kids? Een paar uurtjes gezellig samen spetteren en spelen, misschien willen opa en oma ook wel mee! Voor iedereen is er wel iets leuks te doen.

Meer info

Kids Party (kinderfeestje)

Het allerleukste kinderfeestje (kids party) vier je natuurlijk met je vriendjes in De Fakkel! Lekker zwemmen en spelen in het water en na de plonsparty gezellig samen eten. Het zwembad organiseert samen met Sportcafé De Fakkel speciale arrangementen om de kinderen een fantastische dag te bezorgen.

Meer info

Aqua Femina

Voor vrouwen die onder elkaar een gezellige en sportieve avond willen beleven is er Aqua Femina. Dames die uit geloofsovertuiging niet gemengd willen zwemmen zijn tijdens deze uurtjes natuurlijk ook van harte welkom.

Meer info

Fifty Fit

Fifty Fit bestaat uit gymnastiekoefeningen in het water. Deze gezellige lessen zijn speciaal voor 50-plussers die het belangrijk vinden om fit en gezond te blijven. Door de spierversterkende oefeningen houd je spieren en gewrichten soepel zonder ze zwaar te belasten en blijf je lekker lenig

Meer info

Aqua Varia

Aqua Varia bestaat uit een combinatie van Aqua Jogging en Aqua Trim. De afwisselende oefeningen worden met diverse materialen op muziek uitgevoerd. Door de pittige work-out worden je spieren sterker en verbetert je conditie.

Meer info

Aqua Therapie

Aqua Therapie is specifiek voor mensen met een chronische aandoening zoals Reuma, COPD, Artrose. Daarnaast zijn deze therapeutische lessen ook geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid of die revalideren

Meer info

Aqua Trim

Aqua Trim is echt iets voor zwemmers die hun conditie willen verbeteren en spieren willen versterken. In het Orkabad (wedstrijd-/instructiebad) met een watertemperatuur van +/- 27,5 graden wordt tijdens het uurtje Aqua Trim ongeveer 30 minuten besteed aan trimoefeningen. De overige 30 minuten kun je vrijzwemmen in het Orkabad. Een zekere zwemvaardigheid is vereist.

Meer info

Aqua Disco

Zin in zwemmen en swingen in een tropisch discoparadijs? In De Fakkel kan het tijdens de Aqua Disco! In het recreatiebad laat onze DJ de laatste hits uit de boxen knallen en door de speciale verlichting wordt het een flitsende discoavond!

Meer info

Aqua Jogging

Aqua Jogging is een prettige manier om je conditie en je figuur te verbeteren. Door het drijfvermogen van de wetbelt die je om je middel draagt, kun je rechtop loopbewegingen in het diepe water uitvoeren. Naast het joggen is er ook aandacht voor spierversterkende oefeningen en spelvormen.

Meer info