Diversen

Kom ook eens lekker naar De Fakkel voor de Zwemdisco, een feestje met vrienden of om gezellig te zwemmen met familie.

Kids Night

KINDERFEESTJES

Dameszwemmen

Aqua fun

De Fakkel biedt allerlei leuke activiteiten aan rondom het vrijzwemmen. Kom zwemmen met je familie, of plons extra vaak in de vakantie of ga lekker housen bij de disco!

Familiezwemmen

De Fakkel biedt familiezwemmen aan voor het hele gezin. Een paar uurtjes gezellig samen spetteren en spelen voor de hele familie! Neem je opa en oma ook mee?

Geniet van de waterglijbaan, stroomversnelling, bubbelbaden, stoomcabines en sauna’s: voor ieder wat wils.

Familiezwemmen is gericht op gezinnen, kinderen en tieners (onder de 21) zijn welkom onder begeleiding van minimaal één volwassene boven de 21 jaar.

Vakanties

Tijdens de vakanties is het vrijzwemmen extra leuk dankzij Aqua Holiday. Het Flamingobad en Orkabad zijn beiden geopend en heen en weer lopen is geen probleem.

Het Orkabad ligt vol met speelattributen en een groot opblaasbaar speelkussen en in het Flamingobad kun je zoals je gewend bent heerlijk bubbelen of van de glijbaan roetsjen.

Zwemdisco

Kom je swingen en feesten in ons tropisch discoparadijs? Tijdens de zwemdisco laat de DJ de vetste hits door de speakers knallen en de speciale verlichting maakt er een flitsende discoavond van!

De zwemdisco’s zijn voor kinderen t/m 12 jaar en vindt één keer per maand plaats op een vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

 

Kinderfeestjes

Het allerleukste kinderfeestje vier je natuurlijk in De Fakkel! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes plons je in het zwembad, roetsj je van de glijbaan en na afloop eet je gezellig wat samen.

Een spetterend kinderfeestje!

Het zwembad organiseert samen met Sportcafé De Fakkel speciale arrangementen om de kinderen een fantastische dag te bezorgen. Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wel verstandig als je wilt komen eten. Deze arrangementen zijn ook geldig tijdens de zwemdisco’s.

Voor reserveringen kun je gaan naar de website www.sportcafedefakkel.nl

Feestje 1

 • Toegang tot het zwembad
 • Kleine patat + sausje naar keuze
 • Keuze uit kroket, frikandel, kaassoufflé of kipkorn
 • Keuze uit kindercola, capri sonne of limonadesiroop
 • Keuze uit een perenijsje, raketje, split, of toverijsje
 • Kosten: € 15,00 per persoon

Feestje 2

 • Toegang tot het zwembad
 • Kleine patat + sausje naar keuze
 • Keuze uit kroket, frikandel, kaassoufflé of kipkorn
 • Keuze uit kindercola, capri sonne, cola, fanta, 7-up, fristi, of chocomel
 • Keuze uit een ijsje tot € 2,00
 • Two-2-one lolly
 • Kosten: € 17,50 per persoon

Speciaal bij De Fakkel

Op zoek naar een plek waar je in een fijne omgeving alleen met vrouwen kan zwemmen? We hebben een speciale avond hiervoor bij De Fakkel. 

Dameszwemmen

Elke donderdag is er in het Flamingobad vrijzwemmen speciaal voor vrouwen. Dames die uit geloofsovertuiging niet gemengd willen zwemmen zijn ook van harte welkom.

Tijdens deze avond wordt er toezicht gehouden door vrouwelijke medewerkers van zwembad De Fakkel. De ramen worden afgeschermd waardoor het van buitenaf niet mogelijk is om in het bad te kijken.

Verder is er onbemand cameratoezicht, de camerabeelden worden alleen bij calamiteiten achteraf bekeken. In het bad zijn mobiele telefoons niet toegestaan.

Dameszwemmen is voor vrouwen vanaf 18 jaar. (Tijdens vakanties vanaf 12 jaar) In verband met de hygiëne vragen wij je om gepaste badkleding te dragen. 

 • Gepaste badkleding: bikini, badpak, badpak met korte pijpjes, badpak-jurkje, tankini, burkini, surfpak tot de ellebogen en knieën.
 • Niet toegestaan: lange leggings, t-shirts etc.

Vrijzwemmen Dameszwemmen is op donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Zwembad De Fakkel

Sportlaan 8-10
2982 SN Ridderkerk
T 0180 – 491 122
E info@de-fakkel.nl

Over De Fakkel