Aqua sporten bij De Fakkel

Sporten in het water is een heerlijke manier om fit te worden. De Fakkel biedt verschillende lessen aan voor diverse doelgroepen.

Fifty Fit

Fifty Fit is een gezellige les speciaal voor 50-plussers die fit en gezond willen blijven. In het water worden er oefeningen gedaan die gericht zijn op het soepel en sterk houden van spieren en gewrichten. Fifty Fit vindt plaats in sta-diep water en is dus ook geschikt voor de niet-geoefende zwemmer.

De lessen vinden plaats in het Flamingobad en duren 45 minuten. Het laatste kwartiertje kun je vrijzwemmen. Een kwartier voor aanvang van de les kun je naar binnen.

Aqua Jogging

Bij Aqua Jogging draag je een wetbelt om je middel waardoor je rechtop loopbewegingen in het diepe water kunt uitvoeren.

Naast het joggen is er ook aandacht voor spierversterkende oefeningen en spelvormen. Hiermee werk je op een prettige manier aan je conditie en figuur.

De lessen zijn elke week met uitzondering van de zomervakantie en feestdagen. Meedoen kan vanaf 14 jaar.

10-badenkaart

Kom je elke week zwemmen? Maak dan gebruik van de 10-badenkaarten. Deze zijn voordelig geprijsd! De 10-badenkaarten zijn een jaar.

Vraag ernaar bij de kassa.

Aqua Trim

In het Orkabad doe je 30 minuten lang trimoefeningen (watertemperatuur 27,5 graden). De overige 30 minuten kun je heerlijk vrijzwemmen in het Orkabad. Een zekere zwemvaardigheid en conditie is aan te raden. 

Aqua Sport

Aqua Sport bestaat uit een combinatie van Aqua Jogging en Aqua Trim. Op muziek voer je oefeningen uit met behulp van allerlei materialen. De les duurt 30 minuten. De overige 30 minuten kun je vrijzwemmen in het Orkabad. 

Prijzen

Zwembad De Fakkel

Sportlaan 8-10
2982 SN Ridderkerk
T 0180 – 491 122
E info@de-fakkel.nl

Over De Fakkel