Contact

Op deze pagina vind je ons bezoekadres/postadres en geven we informatie over vervoer en parkeergelegenheid. Heb je een klacht, melding, idee of compliment? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina. Wij staan altijd open voor feedback.

Bezoekadres/postadres

Zwembad De Fakkel

Sportlaan 8-10
2982 SN Ridderkerk
Telefoon 0180 – 49 11 22
e-mail: info@de-fakkel.nl

Algemeen

Wanneer het parkeerterrein vol is, wordt gevraagd om auto’s te parkeren op het parkeerterrein van SV Slikkerveer, achter het Farel College. De Fakkel wijst haar bezoekers erop dat auto’s die geparkeerd staan op niet bestemde plekken zoals het grasveld, risico lopen op het krijgen van een boete of het wegslepen van de auto.

Je navigatiesysteem kan je eventueel naar een ander deel van de Sportlaan sturen. Ons bad ligt aan de Sportlaan, parallel aan de Populierenlaan (zie kaart).

Invalideparkeerplekken

Let op: de invalideparkeerplekken bij het zwembad zijn niet meer te bereiken via de parkeerplaats. Je bereikt deze parkeerplekken door de afslag bij de ingang van het zwembad te nemen.

Openbaar Vervoer

Het zwembad is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit richting Dordrecht en Rotterdam kun je gebruik maken van diverse buslijnen (o.a. 140, 143, 144 en 145).

Kom je met de streekbussen 87, 89, 90 en 9; stap dan uit bij de halte ‘Sportlaan’. Voor een compleet reisadvies kun je terecht bij 9292 OV-reisinformatie,
telefoon: 0900-9292 (€ 0,70 p.m.).

Klacht, melding, idee of compliment?

Heb je een klacht, vraag, melding, idee of compliment? Neem contact met ons op! Wij horen graag je mening over onze dienstverlening, accommodaties en/of activiteiten.

Wij streven ernaar je binnen 3 werkdagen te antwoorden over de status van je reactie.

Heb je een klacht? Bekijk hier onze klachtenprocedure. Klachten kunnen op de volgende manieren worden ingediend: mondeling, via het vertel ‘t ons-formulier, per post/e-mail of via het contactformulier op onze website.