Teddybeerzwemmen

Voor de allerkleinsten zijn er de speciale ‘Teddybeerzwemlessen’. Kinderen vanaf 12 weken tot en met 4 jaar kunnen samen met hun vader en/of moeder een half uurtje genieten in het gezellige subtropische recreatiebad met een watertemperatuur van ongeveer 30 graden.

Tijdens de 30 minuten durende les staat plezier maken en spelen met andere kinderen centraal. Spelenderwijs raken de kinderen vertrouwd met het water en overwinnen ze de angst die ze eventueel hebben. De baby of peuter leert op de rug te drijven, onder water te gaan, in het water te springen en primitief voortbewegen. Bij Teddybeerzwemmen wordt les gegeven door deskundige leiding, de aanwezigheid van minimaal één van de ouders is vereist. Voor het omkleden van je kind kun je gebruik maken van de aan- en uitkleedtafels in de speciale babyhoek.

Tarieven

Voor het Teddybeerzwemmen geldt een combitarief: één ouder en één kind betalen samen € 7,05. Een extra ouder of kind betalen het losse tarief. Inschrijven voor het Teddybeerzwemmen is verplicht, het inschrijfgeld bedraagt € 13,45. Als cadeautje ontvang je bij de inschrijving een spetterkaart waarmee jouw kind maar liefst vijfmaal gratis in De Fakkel mag vrijzwemmen.

 

Rooster

Teddybeerzwemmen wordt vanaf 5 september op woensdag- en vrijdagmorgen gegeven op onderstaande tijden:

Babygroep 0 t/m 12 maanden 09.30 – 10.00 uur
Peutergroep 1- en 2-jarigen 10.00 – 10.30 uur
Kleutergroep 3- en 4-jarigen 10.30 – 11.00 uur

 

Bij het Teddybeerzwemmen worden per seizoen verschillende themafeesten georganiseerd. Af en toe geven we lessen met zwemvleugels en kleding aan, zodat de kinderen daar alvast aan kunnen wennen. Bekijk het programma van januari t/m juli 2019.