Waterratjes en Pelikaantjes

Kinderen die staan ingeschreven voor het Zwem ABC kunnen, totdat zij hiervoor opgeroepen worden, alvast ter voorbereiding op de A-zwemles deelnemen aan de Waterratjes- of Pelikaantjes-zwemles. De Pelikaantjes zwemles is een opvolger van het Teddybeerzwemmen en alleen toegankelijk voor kinderen met een Teddybeer Goud-diploma. Bij de Waterratjes is het Teddybeerdiploma niet verplicht.

Waterratjes

Bij de Waterratjes staan zwemplezier en waterpret voorop, door spelletjes en het zingen van liedjes worden de kinderen op een speelse manier watervrij gemaakt.

Pelikaantjes

Tijdens de Pelikaantjes-zwemles wordt onder deskundige begeleiding een zwemlesplan gevolgd. Na overleg kunnen deze kinderen instromen in de particuliere zwemlessen zodra ze aan de eisen hiervoor voldoen.

Tarieven

Een losse les kost € 6,85. Inschrijven kan bij de kassa van De Fakkel of per e-mail via info@de-fakkel.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 13,20. De lessen worden in het Kikkerbad (instructiebad 1) gegeven. Na de zwemles mag een kind onbeperkt vrijzwemmen in het Flamingobad samen met minimaal één betalende volwassene.In tegenstelling tot het Teddybeerzwemmen zwemmen ouders niet meer mee. Natuurlijk ben je als toeschouwer van harte welkom bij de eerste les en op kijkdagen.

Woensdag

Pelikaantjes van 13.30 tot 14.00 uur

Waterratjes van 14.00 tot 14.30 uur