Doe mee met de Zwem4daagse

Iedereen is bekend met de aloude traditie van de Avond4daagse. Maar waarom zou je niet ook vier dagen gaan fietsen of gaan zwemmen? Met die gedachte sloegen de Avond4daagse, de Fiets4daagse en De Fakkel twee jaar geleden de handen ineen en organiseerden zij gezamenlijk het ‘Beweegtrio’ van Ridderkerk. Dit jaar is alweer de derde editie en de Zwem4daagse is hier onderdeel van.

Nationale Zwem4daagse

In De Fakkel wordt de Nationale Zwem4daagse voor de 49e keer georganiseerd. Schrijf je in met je gehele klas, samen met je collega’s of leg in je eentje de meters af. Inschrijven kan vanaf 1 mei bij de kassa van De Fakkel.

Inschrijven: bij de kassa van De Fakkel
Inschrijfgeld: € 12,50 per deelnemer/ster
Datum en tijd: maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli van 16.00 tot 20.00 uur in het wedstrijdbad
Afstanden: 250 of 500 meter per dag

Tip: Deelnemers van de Zwem4daagse zwemmen deze week op vertoon van hun deelnemerskaart gratis in het Flamingobad (recreatiebad) en Dolfijnbad (buitenbaden).

Spieren voor Spieren

Dit jaar steunt zwembad De Fakkel Saturnus’72 met hun actie voor Spieren voor Spieren. De zus van Jari (7) begon een inzamelingsactie voor haar broertje met de ziekte van Duchenne. Van elke inschrijving gaat er €2,50 naar de Spieren voor Spieren actie voor Jari.

De formule

De formule van de Zwem4daagse is simpel: iedere deelnemer/ster zwemt in 4 dagen naar keuze één of twee kilometer, dat betekent dus dagelijks een afstand van 250 of 500 meter om aanspraak te kunnen maken op één van de medailles. Kinderen jonger dan 10 jaar mogen naar keuze 250 of 500 meter zwemmen. De deelnemer/ster mag tussendoor wel even uitblazen, maar het bassin niet verlaten.

Laat je sponsoren!

Laat je sponsoren voor het goede doel! Aan de Ridderkerkse Zwem4daagse is een sponsoractie verbonden. Voor iedere deelnemer die zich laat sponsoren ligt een leuke verassing klaar. Bij de kassa van De Fakkel kun je je inschrijf/sponsorkaart ophalen. Van elke inschrijving gaat € 2,50 naar het doofblinde kamp: dbcx.nl.