Zwemlessen

Zwembad De Fakkel organiseert allerlei soorten zwemles, geschikt voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom! De allerkleinsten kunnen vanaf een paar maanden oud al beginnen met het Teddybeerzwemmen. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen ingeschreven worden voor het Zwem ABC. De wachttijd tot de eerste oproep voor zwemles is afhankelijk van de gekozen lesdagen. In de praktijk blijkt dat elk kind binnen één jaar opgeroepen wordt. De grootte van de lesgroep voor ABC-zwemlessen is maximaal 12 kinderen. Ook volwassenen kunnen in De Fakkel terecht voor het behalen van een zwemdiploma. Zie onze voorwaarden voor de spelregels.

Tijdens de lesperiode bieden wij alle zwemlessers (A, B en C) altijd gratis vrijzwemmen aan tijdens onze recreatieve zwemuren!

Zwemscore

Mag jouw kind al naar de volgende groep? Of komt het felbegeerde diploma al in zicht? Met ons leerlingvolgsysteem ‘zwemscore’ kunnen ouders eenvoudig de vorderingen van hun kind online volgen. We houden precies bij wat de kinderen al kunnen en hoe ze hun zwemvaardigheden ontwikkelen. De zwemscore biedt een handig overzicht van de zwemeisen voor het betreffende diploma. Heeft een kind op ieder onderdeel een positief symbool? Dan is hij/zij klaar voor de volgende fase!

Wanneer je kind is aangemeld voor zwemles krijg je de inloggegevens voor de zwemscore per e-mail toegestuurd.