Zwemvaardigheid en snorkelen

Na het behalen van het Zwem ABC kunnen de echte waterratten hun zwemvaardigheid verder ontwikkelen door het volgen van de lessen zwemvaardigheid en snorkelen.

Zwemvaardigheid

De lessen zwemvaardigheid bestaan uit een aantal onderdelen. De basisoefeningen van het onderwaterzwemmen, duiken en springen worden verder verdiept. Er zijn drie diploma’s te behalen. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen wordt per niveau opgevoerd en hebben te maken met afstand en techniek.

Snorkelen

Ook bij de lessen snorkelen zijn er drie diploma’s te behalen waarbij per diploma de moeilijkheidsgraad hoger wordt. In deze lessen worden alle aspecten van het snorkelen aangeleerd. Kinderen vinden het spannend om de wereld onder water te leren kennen. Als ze het snorkelen onder de knie hebben, wordt de vakantie dubbel zo leuk! Het is niet nodig om meteen allerlei snorkelspullen aan te schaffen, je kunt gerust even afwachten of je kind enthousiast wordt van de snorkellessen. We hebben snorkelspullen waar de kinderen voorlopig gebruik van mogen maken. Maar er is grote kans dat je een duikbril, snorkel en zwemvliezen op het volgende verlanglijstje tegenkomt… 

Woensdag (tot en met de zomervakantie)

Zwemvaardigheid 1, snorkelen 1 van 13.30 tot 14.10 uur

Zwemvaardigheid 2, snorkelen 2 van 14.10 tot 14.50 uur

Zwemvaardigheid 3, snorkelen 3 van 14.50 tot 15.30 uur

Na de zomervakantie starten we met een nieuwe vorm van zwemvaardigheid. Meld je aan via info@de-fakkel.nl of het contactformulier en je krijgt van ons automatisch bericht als we starten.